{ "user": { "type": "identify", "data": { "id":"None", "user":{ "email": "", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }, "page": { "type": "page Viewed", "data": "ProductListing" } }
K A M P A N Y A L A R +
Menü

Puma

Puma


Puma, her koşulda konforu ve şıklığı bir araya getiren bir marka olup sporseverleri ayakkabı, giyim ve çanta ürünleri ile buluşturur. Dünyanın önde gelen spor markalarından biri olarak yaptığınız sporu ileriye taşıyacak kaliteli ürünler sunar. Hem günlük hem de profesyonel anlamda kullanabileceğiniz ürünler ortaya koyar. 


Sporcuların özgüvenini ve performansını artırmaya yönelik tasarlanan ürünler, temponuzda size ayak uydurmayı başarır. Kategoride hem kadın hem de erkeklere hitap eden ürünler bulunur. Puma spor ayakkabı modellerinin yanı sıra spor üst giyim ve alt giyim ürün seçenekleri yer alır. Gelişmiş teknolojilere sahip modeller konforlu kullanım vadeder.



Puma Ayakkabıları: En Popüler Modeller ve Özellikleri


Puma, maksimum yastıklama ve performans sağlayan ayakkabılarında hızınızı artırmanızı destekler. Ayağınızla uyum içerisindeki spor ayakkabısı modelleri, kısa koşularda, yürüyüşlerde ya da maratonlarda daima yanınızda yer alır. Nefes alabilir yapısı sayesinde konforunuzu üst seviyeye çıkarır. 


Puma erkek spor ayakkabı modelleri içerisinde koşu, basketbol ve antrenmanlara özel geliştirilen seçenekler yer alır. Siyah, beyaz, gri, bej, yeşil ve mor gibi renk alternatifleri ile geliştirilen modeller, çarpıcı tasarımları ile dikkat çeker. Puma kadın spor ayakkabı modelleri ise koşu ve antrenmanlara özel üretilir. Ürünler siyah ve beyazın yanı sıra mavi, sarı ve bej renklerinde kullanıcıların beğenisine sunulur. Günlük stilde de tercih edebileceğiniz Puma spor ayakkabı modelleri, stilinizi şıklıkla birleştirir. Sportif tarzınızı en iyi şekilde yansıtmanızın yolunu açar.


Puma, ayakkabılarında hızlı tepki veren NITRO FOAM teknolojisini kullanır. Bu teknoloji yüksek yastıklama ve enerji kazanımı için tasarlanır. Gelişmiş teknoloji sayesinde ayaklarınız darbelerden korunur. NITRO Elite, Puma spor ayakkabı modellerinde kullanılan bir diğer gelişmiş teknoloji olup üstün tepki ve yastıklama sunar. Sporcuların ayak sağlığı ve performansı düşünülerek tasarlanan Puma modelleri aynı zamanda itiş gücü sağlayan PWRPLATE teknolojisi ile üretilir. Özel karbon kompozit tabaka teknolojisi olan PWRPLATE, her adımda hızlanmanız için ayağınızın kalkış anında yere verdiğiniz enerjiyi geri yansıtır. PUMAGRI teknolojisi ise dayanıklı kauçuk bileşimi olarak yüksek performansa daima hazır olmanızı mümkün kılar. Tüm yüzeylerde tutuş sağlar. SoftFoam+ ise Puma’nın rahat çorap astarı olarak attığınız her adımda yumuşak bir yastıklama desteği sunar.



Puma Spor Giyim: Konfor ve Şıklığı Bir Arada


Spor yapmayı kolaylaştıran ve daha keyifli hale getiren Puma spor giyim ürünleri içerisinde tayt, tişört, şort, forma, sweatshirt, sporcu sütyeni ve mont gibi onlarca ürün bulunur. Hem günlük stilinizde giyebileceğiniz hem de spor yaparken tercih edebileceğiniz modeller ile şık bir duruş kazanabilirsiniz. Puma’nın dryCELL teknolojisiyle daima kuru kalabilir ve konforunuzdan ödün vermezsiniz. dryCELL teknolojisi vücuttaki nemi emer ve antrenmanlarınız esnasında terlemeyi minimuma indirir.


Nefes alabilir kumaştan yapılan Puma tişört ile teri vücuttan uzaklaştırabilirsiniz. Şık tasarımlara ve çizgilere sahip sweatshirt modelleri ile yüksek performanslara koşabilirsiniz. Yenilikçi teknolojiler ile donatılmış eşofman altı modelleri sayesinde sporunuzu daha hızlı hale getirebilirsiniz. Antrenmanlarınız için tasarlanmış tayt modelleri ile konfor seviyenizi artırabilirsiniz. Nem emici teknolojiye sahip Puma spor giyim ürünleri ile rahat ve şık bir kombin oluşturabilirsiniz. Farklı renk alternatifleri ile mükemmel uyum yakalayabilirsiniz. İster sade ister desenli olsun, Puma modadan ödün vermeden ürünlerinde kullanışlılığı ve performansı ön plana alır.



Puma Aksesuarları: Spor Ekipmanlarınızı Tamamlayın


Şık ve kullanışlı Puma aksesuarları ile spor ekipmanlarınızı tamamlayarak şıklığınızı da zirveye taşıyabilirsiniz. Mavi, beyaz, lacivert ve siyah şapkalar ile tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. Şapkaların ayarlanabilir kayışları ile genişliğini ayarlayabilirsiniz. Cüzdan seçenekleri ile Puma sportif kişiliğinizi en iyi şekilde yansıtabilirsiniz. Bel çantası ile yanınıza almanız gereken eşyalarınızı elleriniz özgür bir şekilde taşıyabilirsiniz. Hem elinizde hem de omuzunuzda taşıyabileceğiniz çantalar ile spor kıyafetlerinizi saklayabilirsiniz.


Giyim dışında farklı renk ve desenlere sahip Puma futbol topu seçeneklerini incelebilirsiniz. Beyaz, turuncu, çok renkli ya da siyah gibi çeşitli renklere sahip toplar ile maçlarda top kontrolünü siz devralabilirsiniz. İster profesyonel olun ister amatör, futbol maçlarında kullanılmak üzere tasarlanmış toplar ile sahada mükemmel vuruşlar gerçekleştirebilirsiniz.



Puma Çanta ve Sırt Çantaları: Şık ve Fonksiyonel Seçenekler


Spor yapanların kurtarıcı ürünleri arasında yer alan spor çantaları, kıyafetten ayakkabıya havludan cüzdana kadar pek çok eşyanın taşınmasını kolaylaştırır. Puma spor çantası ile spor yaparken ihtiyaç duyabileceğiniz eşyalarınızı yanınıza alabilirsiniz. Şık, trend ve dayanıklı modeller çanta modelleri ile birçok eşyanızı güvenle muhafaza edebilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıracak Puma sırt çantası modellerini rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Farklı renk ve tasarıma sahip ürünler ile konforu her anınızda hissedebilirsiniz.



Puma Kadın Spor Giyim: Moda ve Sporun Birleşimi


Puma kadın spor giyim kategorisinde tişörtten sweatshirte şorttan eşofman altına kadar pek çok ürün bulunur. Renk alternatifleri arasında ise siyah, beyaz, gri, mor, pembe, kahverengi ve bej yer alır. 


Puma tayt, uzun ve diz üstü modellere sahip olabilir. Sade veya desenli seçeneklerle sunulur. Sporcu konforu düşünülerek tasarlanan modeller, nem emici dryCELL teknolojisi ile üretilir. Bununla birlikte modeller arasında özel Formknit Seamless teknolojisine sahip Puma ürünleri bulunur. Bu teknoloji ürünlerin dikişsiz olmasını sağladığı gibi sporcuların cildinde sürtünme ve tahriş sorununu da ortadan kaldırır. Rahat bir giyim deneyimi yaşatacak Puma eşofman modelleri ise mor, siyah, lacivert ve bordo renkleri ile farklı zevklere hitap eder. Ürünler günlük kullanılabileceği gibi spor esnasında özgürce hareket etmek için de giyilebilir.


Puma sweatshirt modelleri, konforlu duruşları ve şık tasarımları ile dikkat çeker. DryCELL teknolojisinden üretilen giyim ürünleri, sizi rahat ettirmek için gereken desteği sunar. Uzun ya da kısa kollu tasarımlara sahip tişörtler, hareket özgürlüğü vadeder. Teri cildinizden uzaklaştırarak sınırsız hareket alanı oluşturur.



Puma Erkek Spor Giyim: Performans ve Stil Bir Arada


Puma erkek spor giyim kategorisinde de onlarca ürünü sporseverlere ulaştırır. Stilinizi en iyi şekilde yansıtacak modeller, kırmızı, mor, beyaz ve siyah gibi renk çeşitliliğine sahip olur. Spor ayakkabıların yanı sıra Puma krampon modelleri de kategorinin dikkat çekici ürünleri arasında gösterilir. Şık olduğu kadar konforlu ve dayanıklı olan Puma Future, doğal ve sentetik çim sahalarda kullanılabilir. Ayağı saran üst kısmı ve dayanıklı dış tabanı maç esnasında gereken desteği sağlar. Ayak hareketinizi kısıtlamayacak modeller ile top kontrolünü devralabilirsiniz. Puma Roma, kaliteli ve özgün tasarımlara sahip olup erkek ve unisex modelleri ile pek çok kişinin tercihlerinden. Ayak konforunuzu artıran modeller ile günlük stilinizde boyut atlayabilirsiniz.


Üst giyim olarak beyaz, yeşil, mavi, sarı ve siyah Puma forma modellerini inceleyebilirsiniz. Futbol forma çeşitleri ile maç esnasında iddialı görünüme bürünebilir ve gözleri üzerinize çekebilirsiniz. Desenli, sade veya renkli Puma tişört modelleri ile eşofman ve şortlarla mükemmel kombinler yapabilirsiniz. Tarzınızı yansıtırken modellerde kullanılan kumaşların yumuşaklığı ile iyi hissedebilir ve teknoloji ile kazanmaya her zaman daha yakın olabilirsiniz. Forma ve tişört modellerin yanı sıra kategorideki mont, ceket, şort, eşofman altı, sweatshirt ve daha nice alt ve üst spor giyim ürünlerini inceleyebilirsiniz.



Puma Sporcu Giyiminde Trendler: Yeni Sezonun En Popüler Ürünleri


Puma, spor ürünlerinde kaliteli, yenilikçi, yüksek teknolojili ve trend modellere yer verir. Koşuda, arkadaş buluşmalarında ya da iş toplantılarında giyebileceğiniz ayakkabı ve aksesuarlar havalı ve sportif görünmenizi destekler. Modaya uygun ürünlerden tarzınıza uygun parçaları bir araya getirerek şıklığınızı ve konforunuzu artırabilirsiniz.


Puma Smash V2, ayağa uyum sağlayan yapısı ve ince detayları ile günlük yaşantınızda giyebileceğiniz bir sneaker ayakkabı. Farklı modellere sahip Puma Sneaker, özelliklerine göre SoftFoam+ teknolojisiyle yumuşak yastıklama sunar. Markanın en önemli koleksiyonlarından Puma Ferrari, ise Ferrari arabalarından ilham alınarak tasarlanmıştır. Kendine has tarzı olan koleksiyon içerisinde tişört, ceket, eşofman altı, polo tişört ve sneaker seçenekleri bulunur. Puma Rs X ise markanın RS koleksiyonlarından olup günümüzün trendlerini taşır. Benzersiz rahatlık ve yastıklama sunan modeller, dikkat çeken detayları ve renk kombinasyonları ile favorilerinizden olabilir.



Puma Outlet: Kaliteli Ürünler Uygun Fiyatlarla


Puma, oldukça geniş yelpazede spor giyim ürünlerini kullanıcılarına sunar. Üstün teknoloji ve güzel tasarımlara sahip ürünler, sporcuların performansını zirveye taşırken stilini de mükemmel hale getirir. Kaliteli spor giyim ürünleri ve Puma ayakkabı modelleri, ürünlerin tasarımına, kullanılan teknolojiye ve detaylarına göre değişiklik gösterebilir.


Performans noktasında daima destekçiniz olacak Puma outlet ürünlerine Sportive ile uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Tişörtten eşofmana, ayakkabıdan cekete ve monta kadar ihtiyaç duyduğunuz spor giyim ürünlerini kategori üzerinden inceleyerek bütçenize hitap edenleri sepetinize ekleyebilirsiniz.


Fiyat performans açısından yüzünüzü güldürecek Puma ayakkabı ve spor giyim ürünleri için tercihinizi Sportive’den yana yapabilirsiniz. Benzersiz rahatlığı ve göz alıcı şıklığı deneyimleyebilirsiniz.

Filtrele
  • Kategoriler
    Kategoriler
  • Ürün Türü
    Ürün Türü
  • Beden
    Beden
  • Marka
    Marka
  • Cinsiyet
    Cinsiyet
  • Renkler
    Renkler
  • Spor Branşı
    Spor Branşı
  • Ayak Kemeri Desteği
    Ayak Kemeri Desteği
  • Sabitlenebilir Bağcıklar
    Sabitlenebilir Bağcıklar
  • Ağırlık Antrenmanı
    Ağırlık Antrenmanı
  • Ayak Formu
    Ayak Formu
  • Bilek Desteği
    Bilek Desteği
  • Hava Alabilirlik
    Hava Alabilirlik
  • Koleksiyonlar
    Koleksiyonlar
  • Koşu Mesafesi
    Koşu Mesafesi
  • Outdoor Uygunluğu
    Outdoor Uygunluğu
  • Saha Zemini
    Saha Zemini
  • Parmak Hareket Alanı
    Parmak Hareket Alanı
  • Uygun Zemin
    Uygun Zemin
  • Yastıklama Seviyesi
    Yastıklama Seviyesi
  • Zemin Tutuşu
    Zemin Tutuşu
  • Zıplama Desteği
    Zıplama Desteği
  • Fiyat
    Fiyat
{ "productList": { "type": "Product List Viewed", "data": { "currency": "TRY", "products": [ { "product_id": "307950", "name": "Ferrari Trinity Erkek Siyah Sneaker Ayakkabı 30795003", "price": 4100, "category": "Ayakkabı", "position": 1, "variant": "Siyah", "brand": "Puma", "dimension15": "Erkek", "dimension16": "Siyah", "dimension17": "1486347", "dimension18": "4100", "dimension19": "Ayakkabı", "prod_id": "30795003" }, { "product_id": "307950", "name": "Ferrari Trinity Erkek Bej Sneaker Ayakkabı 30795005", "price": 4100, "category": "Ayakkabı", "position": 2, "variant": "Bej", "brand": "Puma", "dimension15": "Erkek", "dimension16": "Bej", "dimension17": "1486385", "dimension18": "4100", "dimension19": "Ayakkabı", "prod_id": "30795005" }, { "product_id": "308027", "name": "Bmw Mms Rs\u002DX Erkek Siyah Sneaker Ayakkabı 30802701", "price": 4900, "category": "Ayakkabı", "position": 3, "variant": "Siyah", "brand": "Puma", "dimension15": "Unisex", "dimension16": "Siyah", "dimension17": "1593167", "dimension18": "4900", "dimension19": "Ayakkabı", "prod_id": "30802701" }, { "product_id": "308064", "name": "Ferrari Rs\u002DX Erkek Siyah Sneaker Ayakkabı 30806401", "price": 4900, "category": "Ayakkabı", "position": 4, "variant": "Siyah", "brand": "Puma", "dimension15": "Erkek", "dimension16": "Siyah", "dimension17": "1593650", "dimension18": "4900", "dimension19": "Ayakkabı", "prod_id": "30806401" }, { "product_id": "308027", "name": "Bmw Mms Rs\u002DX Erkek Beyaz Sneaker Ayakkabı 30802702", "price": 4900, "category": "Ayakkabı", "position": 5, "variant": "Beyaz", "brand": "Puma", "dimension15": "Erkek", "dimension16": "Beyaz", "dimension17": "1593176", "dimension18": "4900", "dimension19": "Ayakkabı", "prod_id": "30802702" }, { "product_id": "379443", "name": "Softride Sway Unisex Beyaz Koşu Ayakkabısı 37944304", "price": 3300, "category": "Ayakkabı", "position": 6, "variant": "Beyaz", "brand": "Puma", "dimension15": "Unisex", "dimension16": "Beyaz", "dimension17": "1489649", "dimension18": "3300", "dimension19": "Ayakkabı", "prod_id": "37944304" }, { "product_id": "391174", "name": "Rs\u002DX Geek Erkek Bej Sneaker Ayakkabı 39117412", "price": 4600, "category": "Ayakkabı", "position": 7, "variant": "Bej", "brand": "Puma", "dimension15": "Erkek", "dimension16": "Bej", "dimension17": "1594309", "dimension18": "4600", "dimension19": "Ayakkabı", "prod_id": "39117412" }, { "product_id": "391176", "name": "Rs\u002DX Suede Erkek Mavi Sneaker Ayakkabı 39117613", "price": 4600, "category": "Ayakkabı", "position": 8, "variant": "Mavi", "brand": "Puma", "dimension15": "Unisex", "dimension16": "Mavi", "dimension17": "1594400", "dimension18": "4600", "dimension19": "Ayakkabı", "prod_id": "39117613" }, { "product_id": "308064", "name": "Ferrari Rs\u002DX Erkek Bej Sneaker Ayakkabı 30806402", "price": 4900, "category": "Ayakkabı", "position": 9, "variant": "Bej", "brand": "Puma", "dimension15": "Erkek", "dimension16": "Bej", "dimension17": "1593655", "dimension18": "4900", "dimension19": "Ayakkabı", "prod_id": "30806402" }, { "product_id": "391174", "name": "Rs\u002DX Geek Erkek Siyah Sneaker Ayakkabı 39117413", "price": 4600, "category": "Ayakkabı", "position": 10, "variant": "Siyah", "brand": "Puma", "dimension15": "Erkek", "dimension16": "Siyah", "dimension17": "1594313", "dimension18": "4600", "dimension19": "Ayakkabı", "prod_id": "39117413" }, { "product_id": "192257", "name": "Flyer Runner Erkek Gri Antrenman Ayakkabısı 19225755", "price": 2100, "category": "Ayakkabı", "position": 11, "variant": "Gri", "brand": "Puma", "dimension15": "Erkek", "dimension16": "Gri", "dimension17": "1485855", "dimension18": "2100", "dimension19": "Ayakkabı", "prod_id": "19225755" }, { "product_id": "373117", "name": "R78 Unisex Beyaz Sneaker Ayakkabı 37311702", "price": 2900, "category": "Ayakkabı", "position": 12, "variant": "Beyaz", "brand": "Puma", "dimension15": "Çocuk", "dimension16": "Beyaz", "dimension17": "1141637", "dimension18": "2900", "dimension19": "Ayakkabı", "prod_id": "37311702" }, { "product_id": "192257", "name": "Flyer Runner Unisex Beyaz Koşu Ayakkabısı 19225753", "price": 2100, "category": "Ayakkabı", "position": 13, "variant": "Beyaz", "brand": "Puma", "dimension15": "Unisex", "dimension16": "Beyaz", "dimension17": "1485809", "dimension18": "2100", "dimension19": "Ayakkabı", "prod_id": "19225753" }, { "product_id": "192257", "name": "Flyer Runner Unisex Pembe Koşu Ayakkabısı 19225707", "price": 2100, "category": "Ayakkabı", "position": 14, "variant": "Pembe", "brand": "Puma", "dimension15": "Unisex", "dimension16": "Pembe", "dimension17": "1436099", "dimension18": "2100", "dimension19": "Ayakkabı", "prod_id": "19225707" }, { "product_id": "192257", "name": "Flyer Runner Unisex Siyah Koşu Ayakkabısı 19225754", "price": 2100, "category": "Ayakkabı", "position": 15, "variant": "Siyah", "brand": "Puma", "dimension15": "Unisex", "dimension16": "Siyah", "dimension17": "1485828", "dimension18": "2100", "dimension19": "Ayakkabı", "prod_id": "19225754" }, { "product_id": "391250", "name": "Runtamed Plus Unisex Bej Sneaker Ayakkabı 39125027", "price": 3000, "category": "Ayakkabı", "position": 16, "variant": "Bej", "brand": "Puma", "dimension15": "Unisex", "dimension16": "Bej", "dimension17": "1493161", "dimension18": "3000", "dimension19": "Ayakkabı", "prod_id": "39125027" }, { "product_id": "309668", "name": "Shuffle Unisex Beyaz Sneaker Ayakkabı 30966824", "price": 2300, "category": "Ayakkabı", "position": 17, "variant": "Beyaz", "brand": "Puma", "dimension15": "Unisex", "dimension16": "Beyaz", "dimension17": "1399395", "dimension18": "2300", "dimension19": "Ayakkabı", "prod_id": "30966824" }, { "product_id": "309668", "name": "Shuffle Erkek Siyah Sneaker Ayakkabı 30966804", "price": 2300, "category": "Ayakkabı", "position": 18, "variant": "Siyah", "brand": "Puma", "dimension15": "Unisex", "dimension16": "Siyah", "dimension17": "1241828", "dimension18": "2300", "dimension19": "Ayakkabı", "prod_id": "30966804" }, { "product_id": "374915", "name": "Suede Classic XXI Erkek Siyah Sneaker Ayakkabı 37491501", "price": 3500, "category": "Ayakkabı", "position": 19, "variant": "Siyah", "brand": "Puma", "dimension15": "Erkek", "dimension16": "Siyah", "dimension17": "1465277", "dimension18": "3500", "dimension19": "Ayakkabı", "prod_id": "37491501" }, { "product_id": "386401", "name": "Jada Renew Kadın Siyah Sneaker Ayakkabı 38640107", "price": 2400, "category": "Ayakkabı", "position": 20, "variant": "Siyah", "brand": "Puma", "dimension15": "Kadın", "dimension16": "Siyah", "dimension17": "1499317", "dimension18": "2400", "dimension19": "Ayakkabı", "prod_id": "38640107" }, { "product_id": "675978", "name": "Better Essentials Erkek Siyah Günlük Stil Sweatshirt 67597801", "price": 1900, "category": "Sweat Shirt", "position": 21, "variant": "Siyah", "brand": "Puma", "dimension15": "Erkek", "dimension16": "Siyah", "dimension17": "1496857", "dimension18": "1900", "dimension19": "Sweat Shirt", "prod_id": "67597801" }, { "product_id": "675978", "name": "Essential Unisex Bej Günlük Stil Sweatshirt 67597899", "price": 1700, "category": "Sweat Shirt", "position": 22, "variant": "Bej", "brand": "Puma", "dimension15": "Unisex", "dimension16": "Bej", "dimension17": "1496881", "dimension18": "1700", "dimension19": "Sweat Shirt", "prod_id": "67597899" }, { "product_id": "623803", "name": "Ferrari Race Erkek Siyah Günlük Stil T\u002DShirt 62380301", "price": 1400, "category": "Tişört", "position": 23, "variant": "Siyah", "brand": "Puma", "dimension15": "Erkek", "dimension16": "Siyah", "dimension17": "1498422", "dimension18": "1400", "dimension19": "Tişört", "prod_id": "62380301" }, { "product_id": "623803", "name": "Ferrari Race Erkek Kırmızı Günlük Stil T\u002DShirt 62380302", "price": 1400, "category": "Tişört", "position": 24, "variant": "Kırmızı", "brand": "Puma", "dimension15": "Erkek", "dimension16": "Kırmızı", "dimension17": "1498428", "dimension18": "1400", "dimension19": "Tişört", "prod_id": "62380302" }, { "product_id": "624160", "name": "Bmw Mms Erkek Beyaz Günlük Stil T\u002DShirt 62416002", "price": 1400, "category": "Tişört", "position": 25, "variant": "Beyaz", "brand": "Puma", "dimension15": "Erkek", "dimension16": "Beyaz", "dimension17": "1593116", "dimension18": "1400", "dimension19": "Tişört", "prod_id": "62416002" }, { "product_id": "624160", "name": "Bmw Mms Erkek Siyah Günlük Stil T\u002DShirt 62416001", "price": 1400, "category": "Tişört", "position": 26, "variant": "Siyah", "brand": "Puma", "dimension15": "Erkek", "dimension16": "Siyah", "dimension17": "1593114", "dimension18": "1400", "dimension19": "Tişört", "prod_id": "62416001" }, { "product_id": "624144", "name": "Bmw Mms Erkek Gri Günlük Stil Sweatshirt 62414403", "price": 3500, "category": "Sweat Shirt", "position": 27, "variant": "Gri", "brand": "Puma", "dimension15": "Erkek", "dimension16": "Gri", "dimension17": "1593126", "dimension18": "3500", "dimension19": "Sweat Shirt", "prod_id": "62414403" }, { "product_id": "625486", "name": "Tech Erkek Siyah Günlük Stil Ceket 62548601", "price": 3400, "category": "Ceket", "position": 28, "variant": "Siyah", "brand": "Puma", "dimension15": "Erkek", "dimension16": "Siyah", "dimension17": "1561942", "dimension18": "3400", "dimension19": "Ceket", "prod_id": "62548601" }, { "product_id": "523164", "name": "Studio Yogini Lite Twist Kadın Mor Antrenman T\u002DShirt 52316460", "price": 1100, "category": "Tişört", "position": 29, "variant": "Mor", "brand": "Puma", "dimension15": "Kadın", "dimension16": "Mor", "dimension17": "1593944", "dimension18": "1100", "dimension19": "Tişört", "prod_id": "52316460" }, { "product_id": "677878", "name": "Evostripe Kadın Siyah Günlük Stil Sweatshirt 67787801", "price": 2900, "category": "Sweat Shirt", "position": 30, "variant": "Siyah", "brand": "Puma", "dimension15": "Kadın", "dimension16": "Siyah", "dimension17": "1497083", "dimension18": "2900", "dimension19": "Sweat Shirt", "prod_id": "67787801" }, { "product_id": "677878", "name": "Evostripe Kadın Gri Günlük Stil Sweatshirt 67787804", "price": 2900, "category": "Sweat Shirt", "position": 31, "variant": "Gri", "brand": "Puma", "dimension15": "Kadın", "dimension16": "Gri", "dimension17": "1497087", "dimension18": "2900", "dimension19": "Sweat Shirt", "prod_id": "67787804" }, { "product_id": "677878", "name": "Evostripe Kadın Pembe Günlük Stil Sweatshirt 67787860", "price": 2900, "category": "Sweat Shirt", "position": 32, "variant": "Pembe", "brand": "Puma", "dimension15": "Kadın", "dimension16": "Pembe", "dimension17": "1497094", "dimension18": "2900", "dimension19": "Sweat Shirt", "prod_id": "67787860" }, { "product_id": "079136", "name": "Buzz Unisex Mavi Günlük Stil Sırt Çantası 07913617", "price": 1400, "category": "Çanta(Sırt)", "position": 33, "variant": "Mavi", "brand": "Puma", "dimension15": "Unisex", "dimension16": "Mavi", "dimension17": "1498252", "dimension18": "1400", "dimension19": "Çanta(Sırt)", "prod_id": "07913617" }, { "product_id": "079136", "name": "Buzz Unisex Bej Günlük Stil Sırt Çantası 07913615", "price": 1400, "category": "Çanta(Sırt)", "position": 34, "variant": "Bej", "brand": "Puma", "dimension15": "Unisex", "dimension16": "Bej", "dimension17": "1498250", "dimension18": "1400", "dimension19": "Çanta(Sırt)", "prod_id": "07913615" }, { "product_id": "079136", "name": "Buzz Unisex Yeşil Günlük Stil Sırt Çantası 07913616", "price": 1400, "category": "Çanta(Sırt)", "position": 35, "variant": "Yeşil", "brand": "Puma", "dimension15": "Unisex", "dimension16": "Yeşil", "dimension17": "1498251", "dimension18": "1400", "dimension19": "Çanta(Sırt)", "prod_id": "07913616" }, { "product_id": "392322", "name": "Milenio Tech Unisex Beyaz Sneaker Ayakkabı 39232207", "price": 3500, "category": "Ayakkabı", "position": 36, "variant": "Beyaz", "brand": "Puma", "dimension15": "Unisex", "dimension16": "Beyaz", "dimension17": "1493535", "dimension18": "3500", "dimension19": "Ayakkabı", "prod_id": "39232207" }, { "product_id": "392322", "name": "Milenio Tech\u002DClub Unisex Mavi Sneaker Ayakkabı 39232205", "price": 3500, "category": "Ayakkabı", "position": 37, "variant": "Mavi", "brand": "Puma", "dimension15": "Unisex", "dimension16": "Mavi", "dimension17": "1493507", "dimension18": "3500", "dimension19": "Ayakkabı", "prod_id": "39232205" }, { "product_id": "395254", "name": "Milenio Tech Dragon Year Unisex Beyaz Sneaker Ayakkabı 39525401", "price": 3500, "category": "Ayakkabı", "position": 38, "variant": "Beyaz", "brand": "Puma", "dimension15": "Unisex", "dimension16": "Beyaz", "dimension17": "1593893", "dimension18": "3500", "dimension19": "Ayakkabı", "prod_id": "39525401" }, { "product_id": "395920", "name": "Morphic Retro Erkek Beyaz Sneaker Ayakkabı 39592002", "price": 4100, "category": "Ayakkabı", "position": 39, "variant": "Beyaz", "brand": "Puma", "dimension15": "Erkek", "dimension16": "Beyaz", "dimension17": "1594156", "dimension18": "4100", "dimension19": "Ayakkabı", "prod_id": "39592002" }, { "product_id": "309668-", "name": "Shuffle Unisex Beyaz Sneaker Ayakkabı 30966808", "price": 2300, "category": "Ayakkabı", "position": 40, "variant": "Beyaz", "brand": "Puma", "dimension15": "Unisex", "dimension16": "Beyaz", "dimension17": "1206596", "dimension18": "2300", "dimension19": "Ayakkabı", "prod_id": "30966808" }, { "product_id": "390984", "name": "Smash 3.0 Unisex Siyah Sneaker Ayakkabı 39098401", "price": 2400, "category": "Ayakkabı", "position": 41, "variant": "Çok Renkli", "brand": "Puma", "dimension15": "Unisex", "dimension16": "Çok Renkli", "dimension17": "1396619", "dimension18": "2400", "dimension19": "Ayakkabı", "prod_id": "39098401" }, { "product_id": "392336", "name": "Smash 3.0 Buck Unisex Beyaz Sneaker Ayakkabı 39233608", "price": 2100, "category": "Ayakkabı", "position": 42, "variant": "Beyaz", "brand": "Puma", "dimension15": "Unisex", "dimension16": "Beyaz", "dimension17": "1448694", "dimension18": "2100", "dimension19": "Ayakkabı", "prod_id": "39233608" }, { "product_id": "395088", "name": "Court Classic Unisex Beyaz Sneaker Ayakkabı 39508801", "price": 2700, "category": "Ayakkabı", "position": 43, "variant": "Beyaz", "brand": "Puma", "dimension15": "Unisex", "dimension16": "Beyaz", "dimension17": "1593479", "dimension18": "2700", "dimension19": "Ayakkabı", "prod_id": "39508801" }, { "product_id": "379535", "name": "Flexfocus Lite Kadın Siyah Koşu Ayakkabısı 37953506", "price": 2400, "category": "Ayakkabı", "position": 44, "variant": "Siyah", "brand": "Puma", "dimension15": "Kadın", "dimension16": "Siyah", "dimension17": "1490094", "dimension18": "2400", "dimension19": "Ayakkabı", "prod_id": "37953506" }, { "product_id": "379535", "name": "Flexfocus Lite Erkek Yeşil Koşu Ayakkabısı 37953505", "price": 2400, "category": "Ayakkabı", "position": 45, "variant": "Yeşil", "brand": "Puma", "dimension15": "Erkek", "dimension16": "Yeşil", "dimension17": "1490081", "dimension18": "2400", "dimension19": "Ayakkabı", "prod_id": "37953505" }, { "product_id": "387386", "name": "All\u002DDay Active Jr Çocuk Beyaz Sneaker Ayakkabı 38738605", "price": 2100, "category": "Ayakkabı", "position": 46, "variant": "Beyaz", "brand": "Puma", "dimension15": "Çocuk", "dimension16": "Beyaz", "dimension17": "1349950", "dimension18": "2100", "dimension19": "Ayakkabı", "prod_id": "38738605" }, { "product_id": "392724", "name": "Morphic Erkek Gri Sneaker Ayakkabı 39272424", "price": 4000, "category": "Ayakkabı", "position": 47, "variant": "Gri", "brand": "Puma", "dimension15": "Erkek", "dimension16": "Gri", "dimension17": "1594107", "dimension18": "4000", "dimension19": "Ayakkabı", "prod_id": "39272424" }, { "product_id": "380190", "name": "Ca Pro Classic Unisex Beyaz Sneaker Ayakkabı 38019040", "price": 4000, "category": "Ayakkabı", "position": 48, "variant": "Beyaz", "brand": "Puma", "dimension15": "Unisex", "dimension16": "Beyaz", "dimension17": "1593223", "dimension18": "4000", "dimension19": "Ayakkabı", "prod_id": "38019040" } ] } } }
Ürün Favorilerinize Eklendi

Ürün favoriler listenize eklendi, Favorilerim menüsünden görüntüleyebilirsiniz.