{ "user": { "type": "identify", "data": { "id":"None", "user":{ "email": "", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }, "page": { "type": "page Viewed", "data": "ProductDetail" } }
K A M P A N Y A L A R +
Menü
{ "productDetail": { "type": "Product Viewed", "data": { "product_id": "SPT-24", "category": "Pedometre", "brand": "Sportive", "quantity":1, "stock": "0", "name": "Unisex Kırmızı Pedometre SPT\u002D24001", "price": 5.90, "variant": "Çok Renkli", "prod_id": "SPT-24001", "list": "Diğer Ekipmanlar", "dimension15": "Unisex", "dimension16":"Çok Renkli", "dimension17": "319261", "dimension18":"5.90", "dimension19":"Futbol", "dimension20": "0" } } }

Sportive Unisex Kırmızı Pedometre SPT-24001

14.90 TL
5.90 TL
ÜRÜN BİLGİLERİ

Ürün Kodu: SPT-24001


Sportive Dijital Pedometre – Adımsayar

Spora teşvik olmak ve uygulamış olduğunuz aktivitelerin rakamsal olarak da karşılığını görmek istiyorsanız dijital pedometre adım sayar modelleri sizin için oldukça uygun tercihler olacaktır. Sportive markasının kapsamında yer alan her bir ürün gibi pedometrelerin de kalite seviyesinin oldukça üst noktada olduğu bilinmektedir.

Sportive dijital pedometre- adımsayar kullanarak günlük olara attığınız adımların hesabını tutabilirsiniz. Bu şekilde motivasyonunuz da süreci takip etme şansınız da direkt olarak artış gösterecektir. Özellikle motivasyon konusunda günlük olarak 10 bin adımın yakalanması hedef olarak belirleyebileceğiniz seviyelerdendir. Sportive adım sayar modelleri günlük hayatınızı çok daha hareketli hale getirmenizi sağlayacaktır.

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Sportive dijital pedometre ile hayatı daha hareketli bir hale getirirken bir yandan da ürünün genel özellikleri hakkında fikir sahibi olmalısınız;

  • Pedometre ısıya karşı oldukça dayanıklıdır. Güneş ışınları ile karşı karşıya geldiği zaman renklerde solma ya da kalitede düşme meydana gelmeyecektir.
  • Ürün sadece adımlarınızı saymak ile kalmıyor bunun yanı sıra kalori hesaplaması da yapıyor. Bu şekilde attığınız adımların kaç kalori olarak sizden uzaklaştığını da görebilirsiniz.
  • Kilometre ve mil olarak farklı uzaklık ölçüm birimlerinde bilgilendirme yapılmaktadır.

Ürünün sahip olduğu bu özellikler ile kısa sürede yüksek verimli bir biçimde spora ilginizi artırabilirsiniz. Bu denli kaliteli bir ürün olmasına rağmen fiyat bakımından makul olması da dikkat çeken niteliklerden bir tanesidir.



Tüm Sportive Ürünleri

IYZICO ALIŞVERİŞ KREDİSİ

Nasıl Kullanırım?


🟦 İstediğin ürünleri belirleyip sepetini oluştur.


🟦 Ödeme sayfasında "İyzico ile Öde" sekmesine git. İyzico hesabınla giriş yap veya hesap oluştur.


🟦 Giriş yaptıktan sonra ödeme adımındaki "Alışveriş Kredisi" menüsü altında yer alan bankalardan birini seç.


🟦 Seçtiğin banka üzerinden giriş yap ve başvuru için gerekli bilgileri eksiksiz doldur.


🟦 Bilgilerini doldurduktan sonra Sportive'e geri yönlendirilerek siparişini tamamlamış olacaksın.


✅ Başvurun dakikalar içerisinde onaylansın, siparişlerin en kısa sürede ulaştırılmak üzere hazırlanmaya başlasın.

TESLİMAT & İADE

Yarın Teslim


Saat 15:00'ten önce verilen siparişler için geçerlidir, saat 15:00 sonrasında verilen siparişler bir sonraki gün teslim edilir. (İstanbul, Ankara, İzmir)


400 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsizdir. 400 TL altı alışverişlerde 24.90 TL olarak ücretlendirilir. Daha fazla bilgi için lütfen Hızlı Teslimat sayfamızı ziyaret edin.

 


Kolay Gelsin Standart Teslimat (1-3 Gün)


400 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsizdir. 400 TL altı alışverişlerde 24.90 TL olarak ücretlendirilir.

 


MNG Kargo Standart Teslimat (2-3 Gün)


400 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsizdir. 400 TL altı alışverişlerde 29.90 TL olarak ücretlendirilir. 

 


Mağazadan Teslimat


Pazar günleri hariç siparişinizi takip eden gün teslim almaya gelebilirsiniz. Ürünün hazır olduğunda müşteri temsilcimiz sizi arayarak ayrıca bilgi verecektir.


Siparişinizi mağazadan teslim alabileceğiniz uygun mağazalar, Teslimat sayfasında uygunluğa göre listelenecektir. Daha fazla bilgi için lütfen Mağazadan Teslimat sayfamızı ziyaret edin.


 


İade


Siparişinizi  yasal süre olan 14 gün içerisinde birkaç kolay adımda iade edebilirsiniz.


İade gönderimleri için Sitemizin Hesabım > Siparişlerim sayfasından iade etmek istediğiniz ürünü seçerek Kolay İade talebi oluşturduktan sonra size özel ücretsiz İade Kodunu ve iade edeceğiniz kargo firmasını görebilirsiniz. İade kodu ile iligli kargo firmasına ürün üteslim etmeniz yeterlidir. Adres belirtmenize gerek yoktur. 


İade edilemeyen ürünler ve iade şartları için lütfen İade Şartları sayfamızı ziyaret edin.

STOK ALARMI

Ürün tekrar stoğumuza geldiğinde

adresinize e-mail göndereceğiz.

Ürün Favorilerinize Eklendi

Ürün favoriler listenize eklendi, Favorilerim menüsünden görüntüleyebilirsiniz.