{ "user": { "type": "identify", "data": { "id":"None", "user":{ "email": "", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }, "page": { "type": "page Viewed", "data": "ProductDetail" } }
K A M P A N Y A L A R +
Menü
{ "productDetail": { "type": "Product Viewed", "data": { "product_id": "365277", "category": "Ayakkabı", "brand": "Puma", "quantity":1, "stock": "0", "name": "St Runner V2 Full L Unisex Beyaz Günlük Ayakkabı 36527716", "price": 502.90, "variant": "Beyaz", "prod_id": "36527716", "list": "Günlük Ayakkabı", "dimension15": "Unisex", "dimension16":"Beyaz", "dimension17": "1162084", "dimension18":"502.90", "dimension19":"Günlük Stil", "dimension20": "4" } } }

Puma St Runner V2 Full L Unisex Beyaz Günlük Ayakkabı 36527716

669.90 TL
502.90 TL
Lütfen Renk Seçiniz
Lütfen Beden Seçiniz

Devam edebilmek için lütfen Beden seçimi yapınız.

ÜRÜN BİLGİLERİ

Ürün Kodu: 36527716


Puma St Runner V2 Unisex Spor Ayakkabı

Spor giyim sektörünün öncülerinden biri olarak kabul edilen ve sektördeki uzun yılların ardından kalitesi ile kullanıcıların güvenini kazanmayı başaran Puma, ayakkabı modelleri ile spor tutkunlarının beklentilerini karşılayacak tüm özellikleri tek modelde toplamayı amaçlıyor. Bunu somut bir şekilde gözler önüne seren Puma St Runner V2 unisex spor ayakkabı, mükemmel bir ustalıkla şıklık ve konfor arasındaki dengeyi yakalamayı başarıyor. Kullanıcılara gün boyu yorulmadan aktif kalabilme fırsatı sunan ayakkabı hafif yapısı, esnekliği ve malzeme kalitesi ile sağlıklı bir deneyim sunuyor. Tasarımındaki detaylarla dikkat çeken model, her yaştan ve cinsiyetten kullanıcıya hitap ediyor.

 

Zamansız Tasarımıyla Her Daim Popüler

Tasarımlarında alışılmışın dışına çıkarak sektördeki diğer markalara ilham vermeyi başaran Puma, St Runner V2 serisi ile iddiasını bir kez daha kanıtlıyor. Sadeliğin ön planda tutulduğu modelde yaratılan küçük çizgi detayları tasarıma yerinde bir hareketlilik katıyor. Bu hareketliliğin göze batacak kadar abartılmaması ise ürünün farklı kıyafetler ile birlikte kullanılabilmesinin önünü açıyor. Yan ve arka kısımda yer alan Puma logosu, markanın ikonik tasarımlarına benzerliği ile dikkat çekiyor. Ürün, herkesin kullanmaktan memnun olduğu bir marka olmanın avantajını da bu sayede sergileyerek marka imajını güçlendiriyor. Puma St Runner V2 Unisex Spor Ayakkabı, tüm bu tasarım detayları ile kıyafetlerinizi en güzel şekilde tamamlamak üzere sizi bekliyor. Zamansız tasarımı, trendler değişse de zamansız bir estetik anlayışını temsil ediyor.

 

Doğru Malzemelerle Sınırları Zorlayın

Kullanıcılara güven veren bir marka olmayı kalitesine borçlu olan Puma, ürünlerinde malzeme seçimine ve işçiliğe büyük bir önem veriyor. Özenle yürütülen araştırmaların sonucunda yapılan malzeme tercihleri ve titizlikle yürütülen işçilik süreci kalitenin ana hatlarını oluşturuyor. Marka, St Runner V2 serisinde de bunun avantajlarını kullanıcılarla buluşturuyor. Ürünün yapımında tercih edilen deri dış kaplama ve etilen vinil asetattan üretilen orta taban, yarattığı pozitif etki ile ayakkabının dayanıklılığını artırıyor. Aynı zamanda EVA olarak da bilinen etilen vinil asetat, hafifliği ile hareket esnekliği sağlarken ısı geçirgenliği düşük bir madde olmasıyla da soğuk havalara karşı koruma sağlıyor. Puma St Runner V2 Unisex Spor Ayakkabının dış kısmında kullanılan deri ise hem ayakkabının daha sağlıklı olmasını hem de dayanıklı bir malzeme olması sebebiyle ayakkabının daha uzun bir kullanım ömrü sunmasını sağlıyor.

 

Öne Çıkan Özellikleriyle Puma St Runner V2 Unisex Spor Ayakkabı

Klasik koşu ayakkabılarından ilham alınarak günlük kullanım için tasarlanmıştır.
Ürünün kalıplanmış yastıklı iç bölümü, ayağı tamamen sararak konforlu bir deneyim sunar. Darbeleri emen bu bölüm kullanıcılara rahatlık sunuyor.
Kauçuk kullanılarak üretilen dış taban, daha güvenli bir deneyim sunar. Kauçuk, zemin ile ayakkabı arasındaki etkileşimi artırarak yere daha sağlam basmanızı dolayısıyla da kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlar.
Bağcıklı tasarımı estetik anlamda güzel bir görünüm oluştururken ayakkabının bolluğunu ayağınıza göre ayarlayabilmenizi de mümkün kılar.
Dil, yama ve topuk tutucuda PUMA Yazılı Logosu



Tüm Puma Ürünleri

IYZICO ALIŞVERİŞ KREDİSİ

Nasıl Kullanırım?


🟦 İstediğin ürünleri belirleyip sepetini oluştur.


🟦 Ödeme sayfasında "İyzico ile Öde" sekmesine git. İyzico hesabınla giriş yap veya hesap oluştur.


🟦 Giriş yaptıktan sonra ödeme adımındaki "Alışveriş Kredisi" menüsü altında yer alan bankalardan birini seç.


🟦 Seçtiğin banka üzerinden giriş yap ve başvuru için gerekli bilgileri eksiksiz doldur.


🟦 Bilgilerini doldurduktan sonra Sportive'e geri yönlendirilerek siparişini tamamlamış olacaksın.


✅ Başvurun dakikalar içerisinde onaylansın, siparişlerin en kısa sürede ulaştırılmak üzere hazırlanmaya başlasın.

TESLİMAT & İADE

Yarın Teslim


Saat 15:00'ten önce verilen siparişler için geçerlidir, saat 15:00 sonrasında verilen siparişler bir sonraki gün teslim edilir. (İstanbul, Ankara, İzmir)


400 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsizdir. 400 TL altı alışverişlerde 24.90 TL olarak ücretlendirilir. Daha fazla bilgi için lütfen Hızlı Teslimat sayfamızı ziyaret edin.

 


Kolay Gelsin Standart Teslimat (1-3 Gün)


400 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsizdir. 400 TL altı alışverişlerde 24.90 TL olarak ücretlendirilir.

 


MNG Kargo Standart Teslimat (2-3 Gün)


400 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsizdir. 400 TL altı alışverişlerde 29.90 TL olarak ücretlendirilir. 

 


Mağazadan Teslimat


Pazar günleri hariç siparişinizi takip eden gün teslim almaya gelebilirsiniz. Ürünün hazır olduğunda müşteri temsilcimiz sizi arayarak ayrıca bilgi verecektir.


Siparişinizi mağazadan teslim alabileceğiniz uygun mağazalar, Teslimat sayfasında uygunluğa göre listelenecektir. Daha fazla bilgi için lütfen Mağazadan Teslimat sayfamızı ziyaret edin.


 


İade


Siparişinizi  yasal süre olan 14 gün içerisinde birkaç kolay adımda iade edebilirsiniz.


İade gönderimleri için Sitemizin Hesabım > Siparişlerim sayfasından iade etmek istediğiniz ürünü seçerek Kolay İade talebi oluşturduktan sonra size özel ücretsiz İade Kodunu ve iade edeceğiniz kargo firmasını görebilirsiniz. İade kodu ile iligli kargo firmasına ürün üteslim etmeniz yeterlidir. Adres belirtmenize gerek yoktur. 


İade edilemeyen ürünler ve iade şartları için lütfen İade Şartları sayfamızı ziyaret edin.

STOK ALARMI

Ürün tekrar stoğumuza geldiğinde

adresinize e-mail göndereceğiz.

Ürün Favorilerinize Eklendi

Ürün favoriler listenize eklendi, Favorilerim menüsünden görüntüleyebilirsiniz.