{ "user": { "type": "identify", "data": { "id":"None", "user":{ "email": "", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }, "page": { "type": "page Viewed", "data": "ProductDetail" } }
K A M P A N Y A L A R +
Menü
{ "productDetail": { "type": "Product Viewed", "data": { "product_id": "000412", "category": "Terlik", "brand": "Arena", "quantity":1, "stock": "0", "name": "Watergrip M Erkek Siyah Spor Terlik 000412551", "price": 219.90, "variant": "Siyah", "prod_id": "000412551", "list": "Terlik Sandalet & Deniz Ayakkabısı", "dimension15": "Erkek", "dimension16":"Siyah", "dimension17": "1096619", "dimension18":"219.90", "dimension19":"Su Sporları", "dimension20": "42" } } }

Arena Watergrip M Erkek Siyah Spor Terlik 000412551

219.90 TL
Lütfen Renk Seçiniz
Lütfen Beden Seçiniz

Devam edebilmek için lütfen Beden seçimi yapınız.

ÜRÜN BİLGİLERİ

Ürün Kodu: 000412551


Watergrip M erkek siyah spor terlik, erkeklerin havuz kenarında, rahat şekilde yürümeleri için tasarlandı. İç yüzeyinde bulunan Arena yazısı, terlik ürünü oldukça hareketli ve şık hale getirir.

  • %80 etilen vinil asetat
  • %20 termoplastik poliüretan
Ayak üstünden geçen kalın bant yüzeyinde bulunan kabartmalı Arena logosu, terlik ürünü oldukça estetik hale getirir. Taban kısmında bulunan yastıklama sistemi, terliğin kenarlarında bulunur. Üstün Teknoloji Dengenin sabitlenmesi ve ayakların tam rahat etmesi için tasarlanan erkek spor terlik, grip teknolojisi ile üretilmiştir. Dış tabanında özel kauçuk ürün bulunur. İç kısmında bulunan kabartmalar, ayaklara masaj hissi verir. Taban altında bulunan yumuşak ve kavrayıcı tabanlık sayesinde, ayaklarda denge sağlanır ve yumuşaklık hissi verir. Taban kısmı ayak şeklinde sarı renkten eklentiye sahiptir. Atletik Görünüm Üst yüzeyde bulunan elmas Arena logosu, sandaletin atletik görünümünü ön plana çıkarırken, havalı ve yükseltilmiş tabanlar, spor terlik ürüne, daha zarif bir görünüm kazandırır. Etilen vinil asetat ve termoplastik poliüretan yapısı sayesinde, cilt üzerinde herhangi bir alerjen duruma yol açmayan ürün, su tutmayan yapısı ve hafif EVA tabanıyla oldukça kullanışlıdır. Ayak ölçünüze uygun şekilde tercih edeceğiniz, havuz kenarında rahatlıkla yürümenize olanak tanıyan spor terlik ürünü, modern tasarımı ve atletik görünümü sayesinde, rahatlığınız yanında, havuz kenarında daha şık bir görüntü sergilemenize de olanak tanıyacaktır. Meta Açıklaması: Watergrip erkek spor terlik, havalı ve atletik görüntüsü, yumuşak ve grip teknolojisi ile üretilen yapısıyla, havuz kenarında kullanıma uygundur.

 

Sportive, Arena markasının tek yetkili ithalatçısı ve Türkiye distribütörüdür.



Tüm Arena Ürünleri

IYZICO ALIŞVERİŞ KREDİSİ

Nasıl Kullanırım?


🟦 İstediğin ürünleri belirleyip sepetini oluştur.


🟦 Ödeme sayfasında "İyzico ile Öde" sekmesine git. İyzico hesabınla giriş yap veya hesap oluştur.


🟦 Giriş yaptıktan sonra ödeme adımındaki "Alışveriş Kredisi" menüsü altında yer alan bankalardan birini seç.


🟦 Seçtiğin banka üzerinden giriş yap ve başvuru için gerekli bilgileri eksiksiz doldur.


🟦 Bilgilerini doldurduktan sonra Sportive'e geri yönlendirilerek siparişini tamamlamış olacaksın.


✅ Başvurun dakikalar içerisinde onaylansın, siparişlerin en kısa sürede ulaştırılmak üzere hazırlanmaya başlasın.

TESLİMAT & İADE

Yarın Teslim


Saat 15:00'ten önce verilen siparişler için geçerlidir, saat 15:00 sonrasında verilen siparişler bir sonraki gün teslim edilir. (İstanbul, Ankara, İzmir)


400 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsizdir. 400 TL altı alışverişlerde 24.90 TL olarak ücretlendirilir. Daha fazla bilgi için lütfen Hızlı Teslimat sayfamızı ziyaret edin.

 


Kolay Gelsin Standart Teslimat (1-3 Gün)


400 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsizdir. 400 TL altı alışverişlerde 24.90 TL olarak ücretlendirilir.

 


MNG Kargo Standart Teslimat (2-3 Gün)


400 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsizdir. 400 TL altı alışverişlerde 29.90 TL olarak ücretlendirilir. 

 


Mağazadan Teslimat


Pazar günleri hariç siparişinizi takip eden gün teslim almaya gelebilirsiniz. Ürünün hazır olduğunda müşteri temsilcimiz sizi arayarak ayrıca bilgi verecektir.


Siparişinizi mağazadan teslim alabileceğiniz uygun mağazalar, Teslimat sayfasında uygunluğa göre listelenecektir. Daha fazla bilgi için lütfen Mağazadan Teslimat sayfamızı ziyaret edin.


 


İade


Siparişinizi  yasal süre olan 14 gün içerisinde birkaç kolay adımda iade edebilirsiniz.


İade gönderimleri için Sitemizin Hesabım > Siparişlerim sayfasından iade etmek istediğiniz ürünü seçerek Kolay İade talebi oluşturduktan sonra size özel ücretsiz İade Kodunu ve iade edeceğiniz kargo firmasını görebilirsiniz. İade kodu ile iligli kargo firmasına ürün üteslim etmeniz yeterlidir. Adres belirtmenize gerek yoktur. 


İade edilemeyen ürünler ve iade şartları için lütfen İade Şartları sayfamızı ziyaret edin.

STOK ALARMI

Ürün tekrar stoğumuza geldiğinde

adresinize e-mail göndereceğiz.

Ürün Favorilerinize Eklendi

Ürün favoriler listenize eklendi, Favorilerim menüsünden görüntüleyebilirsiniz.