{ "user": { "type": "identify", "data": { "id":"None", "user":{ "email": "", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }, "page": { "type": "page Viewed", "data": "ProductDetail" } }
K A M P A N Y A L A R +
Menü
{ "productDetail": { "type": "Product Viewed", "data": { "product_id": "352634", "category": "Ayakkabı", "brand": "Puma", "quantity":1, "stock": "0", "name": "Suede Classic+ Unisex Kırmızı Günlük Ayakkabı 35263465", "price": 502.90, "variant": "Kırmızı", "prod_id": "35263465", "list": "Günlük Ayakkabı", "dimension15": "Unisex", "dimension16":"Kırmızı", "dimension17": "1008246", "dimension18":"502.90", "dimension19":"Günlük Stil", "dimension20": "8" } } }

Puma Suede Classic+ Unisex Kırmızı Günlük Ayakkabı 35263465

669.90 TL
502.90 TL
Lütfen Renk Seçiniz
Lütfen Beden Seçiniz

Devam edebilmek için lütfen Beden seçimi yapınız.

ÜRÜN BİLGİLERİ

Ürün Kodu: 35263465


Puma Suede Classic Erkek Spor Ayakkabı

Rahat ve spor giyinmeyi seven erkeklerin günlük kullanım için tercih ettiği Puma Classic erkek spor ayakkabı, dayanıklı oluşu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Rahatından ödün vermeyen, zevk ve stil sahibi erkeklerin tercihi olan ayakkabılar, klasik Puma modelleri arasında en fazla bilineni olarak tüketicinin beğenisine sunuluyor. Gün boyu ayakları rahat ettiren ve yormayan model, erkeklerin vazgeçilmezi haline geliyor ve zamansız ikonlar arasındaki yerini kesinlikle hak ediyor.

 

Klasik Bir Spor Ayakkabı Deyince İlk Akla Gelen Puma

Klasik stil ve konfor sunan marka spor giyinmeyi seven her yaştan erkekler için üretiliyor. Titiz bir çalışma ve sağlam bir üretimin sonucunda, zevk sahibi erkeklerin beğenisine sunuluyor. Ayakları yormayan ayakkabı, aynı zamanda şık olmanızı sağlıyor. Suede Classic+ etiketini taşıyan bu yeni versiyon, sportif ve şık yaşam tarzını tamamlayacak yeni renklerle geliyor. Modern görünüm ve kesimiyle ilgi gören ayakkabı, bağcıklı yapısı ile rahat bir kullanım sağlıyor ve her ayak yapısına uyum sağlıyor. Sportif şıklığınızı da tamamlayan ayakkabı , sağlam zemin tutuşu ile de tam bir güven içinde olmanızı sağlıyor. Her türlü ayağın şeklini alıyor ve ayakların ayakkabı içinde hareketi kolay oluyor.

 

Tasarım Harikası Dayanıklı ve Şık Spor Ayakkabı

Dayanıklı süet dış kaplama ve kauçuk dış taban yapısı ile Puma Suede Classic Erkek Spor Ayakkabı konfor vadediyor. Mat renkler ile üretilen ayakkabı, hem spor hem de günlük kıyafetlerinizle tam bir uyum içinde giyiliyor. Üstelik kültürel açıdan da önemi büyük olan marka break dance akımını kucaklayan ilk ayakkabı olarak popüler kültür tarihindeki yeri belli olduğundan dolayı da spor ayakkabıda ayrı bir yere sahip markaların başında geliyor. Rahatına düşkün erkeklerin gözdesi olan ayakkabı, spor tarzınızı sokakta yaşatıyor. Hava alabilen kaliteli malzeme ile üretilen Puma Suede Classic erkek spor ayakkabı zamanla ayakların şeklini alarak esnemesini sağlıyor. Kolayca temizleniyor ve yıllarca bozulmadan ve yıpranmadan giyeceğiniz ayakkabılar dolabınızın baş köşesinde yerini alıyor ve severek giyiliyor.

 

Sağlıklı Ayaklar ve Sağlıklı Yürüyüş

Rahat, süet dış kaplama, ek nefes alabilirlik için delikler sağlıklı ayaklar vadediyor. Daha fazla konfor için dolgulu yaka kısmı, ideal kavrayış için kauçuk dış taban ile ayaklar rahat ediyor ve sıkışıp, şişmiyor. Bağcıkları ile de her boyutta ayak için ayarlanıp rahat bir kullanım sağlanıyor. Her türlü hava koşullarında ve ıslak zeminde de giyilebilen ayakkabılar gün boyu rahatlık sağlıyor. Nefes alan ayakkabılar ayağınızı terletmiyor ve istenmeyen kokular oluşmuyor. Her yaştan erkeğin beklentisine cevap veren marka, mükemmel bir performans sunuyor. Büyükten küçüğe her numarada satışa sunulan Puma ayakkabılar, satış sonrasında da tüketicisinin hizmetinde oluyor. Fiyat performans açısından da uyumu tam olan ayakkabılar sağlıklı yürüyüşler vadediyor.



Tüm Puma Ürünleri

IYZICO ALIŞVERİŞ KREDİSİ

Nasıl Kullanırım?


🟦 İstediğin ürünleri belirleyip sepetini oluştur.


🟦 Ödeme sayfasında "İyzico ile Öde" sekmesine git. İyzico hesabınla giriş yap veya hesap oluştur.


🟦 Giriş yaptıktan sonra ödeme adımındaki "Alışveriş Kredisi" menüsü altında yer alan bankalardan birini seç.


🟦 Seçtiğin banka üzerinden giriş yap ve başvuru için gerekli bilgileri eksiksiz doldur.


🟦 Bilgilerini doldurduktan sonra Sportive'e geri yönlendirilerek siparişini tamamlamış olacaksın.


✅ Başvurun dakikalar içerisinde onaylansın, siparişlerin en kısa sürede ulaştırılmak üzere hazırlanmaya başlasın.

TESLİMAT & İADE

Yarın Teslim


Saat 15:00'ten önce verilen siparişler için geçerlidir, saat 15:00 sonrasında verilen siparişler bir sonraki gün teslim edilir. (İstanbul, Ankara, İzmir)


400 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsizdir. 400 TL altı alışverişlerde 24.90 TL olarak ücretlendirilir. Daha fazla bilgi için lütfen Hızlı Teslimat sayfamızı ziyaret edin.

 


Kolay Gelsin Standart Teslimat (1-3 Gün)


400 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsizdir. 400 TL altı alışverişlerde 24.90 TL olarak ücretlendirilir.

 


MNG Kargo Standart Teslimat (2-3 Gün)


400 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsizdir. 400 TL altı alışverişlerde 29.90 TL olarak ücretlendirilir. 

 


Mağazadan Teslimat


Pazar günleri hariç siparişinizi takip eden gün teslim almaya gelebilirsiniz. Ürünün hazır olduğunda müşteri temsilcimiz sizi arayarak ayrıca bilgi verecektir.


Siparişinizi mağazadan teslim alabileceğiniz uygun mağazalar, Teslimat sayfasında uygunluğa göre listelenecektir. Daha fazla bilgi için lütfen Mağazadan Teslimat sayfamızı ziyaret edin.


 


İade


Siparişinizi  yasal süre olan 14 gün içerisinde birkaç kolay adımda iade edebilirsiniz.


İade gönderimleri için Sitemizin Hesabım > Siparişlerim sayfasından iade etmek istediğiniz ürünü seçerek Kolay İade talebi oluşturduktan sonra size özel ücretsiz İade Kodunu ve iade edeceğiniz kargo firmasını görebilirsiniz. İade kodu ile iligli kargo firmasına ürün üteslim etmeniz yeterlidir. Adres belirtmenize gerek yoktur. 


İade edilemeyen ürünler ve iade şartları için lütfen İade Şartları sayfamızı ziyaret edin.

STOK ALARMI

Ürün tekrar stoğumuza geldiğinde

adresinize e-mail göndereceğiz.

Ürün Favorilerinize Eklendi

Ürün favoriler listenize eklendi, Favorilerim menüsünden görüntüleyebilirsiniz.